Nieuw doel – Spaanse taalcursus volgen

De laatste tijd zit ik er steeds vaker over te na te denken om een taalcursus te gaan doen. De afgelopen jaren heb ik eilanden als Tenerife, Gran Canaria en Ibiza bezocht en ben ik erachter gekomen dat ik de Spaanse taal ontzettend mooi vind. En het lijkt me geweldig om deze taal ook te kunnen spreken. Daarom heb ik besloten dat het leren van de Spaanse taal één van m’n goede voornemens voor dit jaar zal zijn!

Natuurlijk kan ik hier in Nederland talloze taalcursussen volgen, maar het lijkt me nóg leuker om de Spaanse taal te leren in een land waar ze deze taal ook werkelijk spreken. Ik kwam al gauw in aanraking met EF (Education First), een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in taalcursussen, educatieve reizen, academische opleidingen en culturele uitwisseling. Hier kan ik dus een Spaanse taalcursus volgen in Barcelona, Madrid, Malaga of Costa Rica. Hoe leuk is dat? Zelf zie ik het wel zitten om naar Costa Rica te gaan, maar steden als Malaga of Barcelona lijken me ook ontzettend leuk! Je kunt verblijven op de schoolcampus, een gastverblijf of een centraal gelegen residentie met vele andere EF-studenten uit diverse landen. Ik vind het fijn dat er zo veel mogelijkheden zijn en dat je ook de kans krijgt om nieuwe mensen te leren kennen uit verschillende landen. Zo kan ik eindelijk zelf een reisje maken (iets wat ik al zo lang wil) en tegelijkertijd in contact komen met nieuwe mensen, en als kers op de taart: een nieuwe taal leren.

Welke taal zouden jullie nog willen leren?

Facebook
Twitter
PINTEREST
INSTAGRAM
SOCIALICON
There are 6 comments for this article
 1. Dionne at 7:53 am

  Ik zeg doen! Ik heb henzelf drie jaar geleden gedaan in Alicante. Ik heb daar Spaans geleerd en ik vond het fantastisch! Ik kan het iedereen aanraden, want het was echt heel tof!

 2. evelien at 9:42 am

  Heel erg gaaf! Ik zou het doen, zeker als je graag een reisje alleen wilt maken en de taal wilt leren, en waar kan dat beter in het land zelf? Ik denk dat het een super toffe ervaring zal zijn!
  Liefs,
  Evelien

 3. anouk at 6:53 pm

  ik zou als ik jou was verder kijken dan alleen EF, of in ieder geval scholen met elkaar vergelijken. EF is relatief duur in verhouding tot het aantal lesuren dat je aangeboden krijgt!

  • Sherlyn at 3:44 pm

   Quanto à passeata que dizem ser contra golpe, é só não ter medo. Medo é o que eles querem que todos tenham.O caso da indústria naval, já inauguraram como marco da renovação da u=indústria naval um petroleiro que era só uma carcaça está encostada para reformas.Agora, se está falando em indústria naval em Portugal, talvez seja para apresentar uma inovação: uma carcaça de petroleiro com veoPi…aetrllesro à vela.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *